マスクイヤリング

Објављивање Ра Делуке Порт Ревиев

Боок оф Ра Делуке је потпуно ново место за коцкање из Новоматица где можете да обучете ципеле за планинарење и кренете у стари Египат у лов на благо бога сунчеве светлости Ра. Авантуриста који изгледа Индијана Џонса у видео игрици је симбол који се најбоље плаћа, и он вам може обезбедити ограничени добитак од 5000Кс. Други добри пријатељи у лову на сјај су бог са главом сокола Хорус и фараон Тутанкамон. Ипак, важне ствари које траже сви тражитељи награда је Ра-ов водич који вас може одвести до атрибута Фрее Гамингс где чека 10 потпуно бесплатних ротација. Током тих ротација, играчу ће помоћи знак за проширење који може да попуни колут на који се спусти.

Публицатион оф Ра Делуке је видео слот компаније Новоматиц који садржи 5 колутова и 3 реда. Могуће је користити 1 до 10 исплатних линија, са широким распоном опклада од 0,01 до 50. Ова видео игра с РТП је 95,1 %, а волатилност је заиста велика. Долази са максималним добитком од 5000Кс опкладе и учесталошћу погодака од 30%.

Атрибути у овој видео игрици су Вилд Сигн, Бесплатне игре укључујући 10 бесплатних ротација и функција Дупла или Апсолутно ништа.

Детаљи о слоту Боок оф Ра Делуке

Ова видео игра прати трендовски мотив у свету казина на мрежи: древни Египат.Пратите нас book of ra Веб сајт Моћни Ра, бог сунца, заправо је сакрио своје благо након што су га непријатељи малтретирали. Када стигнете до ове пустињске земље пуне пирамида, ваш посао је да откријете водич Ра где је бог заправо оставио трагове о томе где се налазе благо. Ако се побринете да схватите списе, бићете награђени сјајем. 5 колутова сачињавају практично овај видео слот'’ цео екран, а игра лого је стиснут на врху утора са 2 пирамиде у даљини. Испод колутова су информације као што су број одиграних линија, укупна опклада, дугме за клађење на аутомобиле и бројач који тачно информише играча колико је велики успех и колико има у банци. Поред тога, ту је и прекидач менија где се може видети табела исплата, и неколико ситних жутих дугмади где играч може да искључи музику и потпуно искључи звук. Пошто колути заузимају велики део екрана, разнобојни знакови су већи него у већини слотова. Изгледа прилично добро и примамљиво, али графика је прилично основна, па носите Не очекујте да ће се било шта лудо појавити на екрану у овој видео игрици која се може играти на свим алатима: десктоп рачунарима, блоковима за белешке и мобилним уређајима. Песме су додатно заиста стандардне — и понављају се. Саветује звуке из компјутерске игре раних 90-их, али мелодија се клади само неколико секунди пре него што поново почне изнова. Да бисте остварили победу, потребно је да слетите најмање 3 или више потпуно истих врста симбола на повезујућу исплатну линију од поверене на десно, почевши од крајњег левог колута. Симбол авантуриста и 3 друге врсте симбола такође остварују победу са 2 узастопна.

Типови симбола који се ниже плаћају су 10, Ј, К, К и А. Они ће вам сигурно понудити између 100Кс и 150Кс опкладе ако успете да их добијете 5 на линији исплате. Ипак, узмите у обзир да много људи игра на свих десет исплатних линија. Ако је то тачно, истакнути знаци ће вам обезбедити између 10Кс до 15Кс вашег ризика ако их поставите на исплатну линију на свих 5 колутова. Највише плаћени симболи су скарабеј, бог са главом сокола Хорус, фараон Тутанкамон и путник изгледа Индијана Џонса који ставља шешир. Слетање 5 потпуно истих момака на линију исплате ће вам сигурно дати између 750Кс до 5000Кс ваше опкладе. То је још једном ако сте поново играте на само једној исплатној линији. Поред поменутих симбола, имамо и мистичну публикацију Ра, а ово дивно писмо је и дивљи симбол и икона распршивања. Он замењује све друге знакове, а такође је и очаравајућа карта за бесплатне игре. Бесплатне игре активирате додиром на најмање 3 књиге Ра било где на мрежи. Ако успете да добијете 5 публикација на окретање, сигурно ћете бити награђени 200 пута више од ваше опкладе.

Објављивање Ра Делуке слота укључује

Дивљи симбол

Видео игра'’ Дивљи знак помаже да се развије више добитних мешавина заменом за друге симболе на колутима.

Бесплатне игре

Ово је бесплатна сесија окретања која вам даје 10 потпуно бесплатних ротација или бесплатних игара како се називају у наставку. Овде ћете завршити тако што ћете слетети на најмање 3 публикације Ра на било ком месту у примарној игри привлачења. Пре него што почнете да ротирате, видео игра се произвољно трансформише међу знаковима у јединствени знак који се шири. Након исплате нормалних знакова, јединствена икона се шири да покрије сва 3 подешавања на свом колуту ако има довољно симбола за победу. Једна сјајна ствар која може драстично повећати број успеха је да се знак повећања такође плаћа на несуседним линијама. Додатна модерна ствар у функцији бесплатних окретаја је то што можете освојити додатну бесплатну видео игрицу док играте ако имате 3 публикације Ра.

Двоструко или апсолутно ништа

Можете стално да бирате да ли желите да брзо сакупите свој добитак или желите да уђете у поставку за игру Дупли или Ништа, где или дуплирате своју победу или губите. Ова алтернатива је доступна иу главној видео игрици иу бесплатним играма. Авантуристички играч који одабере ову опцију треба да претпостави следећу карту с боја у шпилу карата — бирајући или црвену или црну. Ако сте У праву сте, заправо сте удвостручили победу и можете наставити покушавајући да је удвостручите још једном или прикупите победу и наставите да ротирате за још победа.

Завршна мисао Боок оф Ра Делуке слот

Количина на вашем налогу може се брзо променити, како на плус тако и на минус, у овој веома нестабилној пословној луци за коцкање. Циљ сваке особе која доживи ово пустињско искуство је да покрене бесплатне игре. Још увек можете да зарадите одличан кеш у основној игри, али велике победе је много теже завршити. Све већи знак у бесплатним играма је заиста практичан, стварајући победе које су генерално немогуће у видео игрици. Апсолутно најбоља карактеристика знака за проширење је да повезује исплатне линије чак и ако су бубњеви нису т у близини. Такође нам се допада традиционална функција Дуал ор Нотхинг која може да зачини узбуђење неколико корака.

Огромни колутови и знакови чине игру лаком за придржавање, али желимо још више детаља око мреже. Графика је додатно базична, а песме изузетно монотоне. Неки играчи могу добити адреналин од трептаја, али бисмо свакако ценили да мелодија буде дужа од само неколико секунди. Добављач видео игрица могао је да направи кул мелодију са овим традиционалним звуком компјутерских игара, или у најмању руку много сложенијим од онога што јесте.

Ова видео игра има РПТ од 95,1%, враћајући мало мање играчу казина него типична лука за коцкање. Ако користите све исплатне линије — што већина играча највероватније ради — исплата је генерално у видео игрици одједном 10 пута мања него ако користите само 1 исплатну линију. Слетање 5 узастопно од авантуристе би сигурно зато што на пример платите 500Кс на вашу опкладу уместо максималног добитка од 5000Кс. Дакле, то је у подстицајној игри у којој заиста можете да остварите велики добитак играјући на 10 исплатних линија. Ако видите путника као икону која се шири и она стигне на сваки од 5 колутова, мреже ће се проширити, приказујући само авантуре. То вам даје ограничени добитак од 5000Кс ваше опкладе с обзиром да сте поново побеђује на свих 10 исплатних линија, где је игра изузетно слична Боок оф Деад и по стилу и по атрибутима.

Боок оф Ра Делуке је спреман за много авантуристичкијег играча који цени уживање не знајући шта ће се сигурно догодити следеће.

マスクイヤリングは全国の作家さんからお買い求め頂けます

作り方を習得された作家さんには、認定マークを発行してます

マスクイヤリング認定マーク